Πέμπτη, Απριλίου 12, 2012

Κρατάει από παλία η μανία του Καμμένου να "καταγγέλει" χωρίς αποδείξεις: Ο Βαβύλης είναι τρομοκράτης και σκότωσε τούρκο διπλωμάτη!!!

Επιστολή κρατουμένου για Βαβύλη και 17Ν παρέδωσε ο Π.Καμμένος στον Δ.Λινό

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2005

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό προσήλθε την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Καμμένος, προσκομίζοντας επιστολή που έχει λάβει από κρατούμενο για μαστροπεία στις φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με πηγές του Αρείου Πάγου, η επιστολή αναφέρεται στον Απόστολο Βαβύλη και στην τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο κρατούμενος αναφέρει ότι έχει στοιχεία για την Αννα της «17Ν», ενώ επίσης ισχυρίζεται ότι ο Βαβύλης ήταν φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Τούρκου διπλωμάτη Ομέρ Σιπαχίογλου.

Σημειώνεται ότι για τη δολοφονία έχει καταδικαστεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας και το όπλο του φόνου θεωρείται το λεγόμενο ιστορικό 45άρι της 17Ν.

Η όλη υπόθεση φέρεται να αποκτά περισσότερο σασπένς, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, για τον ίδιο Τούρκο υπήκοο που φέρεται να δολοφόνησε ο Απ. Βαβύλης, κατά τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου και του κρατούμενου των φυλακών Τρικάλων, έχει καταδικαστεί ο Δ. Κουφοντίνας στη δίκη για τη «17 Νοέμβρη».

Στο μεταξύ οι ισχυρισμοί του κρατούμενου των φυλακών Τρικάλων έρχονται σε αντίφαση με την πραγματικότητα. Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» πραγματοποίησε δολοφονίες Τούρκων υπηκόων το Σεπτέμβριο του 1991 και τον Ιούλιο του 1994 και όχι το 1999, όπως αναφέρει ο κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων.

Σημείωση: Ο Α. Βαβύλης το 2008 και το 2010 αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες που τον βάρυναν, ενώ η συγκεκριμένη καταγγελία του Πάνου Καμμένου δεν προχώρησε ποτέ καθώς ο εισαγγελέας την έβαλε στο αρχείο